2016. 10. 02.

Puca féle "Aya" karkötő és tsa / "Aya" Bracelet by Puca and co.

Olasz ónix és tigris jáspis ásványgyöngyökkel készítettem ezt a szettet. A karkötő és a fülbevaló Puca mintája alapján készült.
I made this set using Italian onyx and tigerskin jasper semiprecious stone beads. The bracelet and earrings were beaded after Puca's pattern.



 A medál viszont már saját elgondolás szerinti, és egyben a legelső ékszerem, amiben Swarovsky rivolit használtam. Hát, fényképezni még nem sikerül a csillogást.
On the other hand the pendant was made following my own concept. At the same time it is my very first piece of jewelry I used Swarovsky rivoli in.  Well, I can't yet manage to take a good photo of the sparkle.




Ha lúd, legyen kövér. Az első nekibuzdulás sikerén bátorodva készült egy második szett is. Nem volt elég azonos színű Kheops gyöngyöm, így kétféle lilás színt vegyítettem. Medálra, vagy más nyakláncra már gyakorlatilag egy sem maradt, így csak egy fülbevaló és egy karkötő készült. Szivárvány fluorit ásványok teszik hihetetlenül légiessé.
One may as well be hanged for a sheep as a lamb. Taking the courage and succeeding with my first trial I completed a second set too. I didn't have enough Kheops beads in the same colour so I mixed two purplish shades. There were practically non of them left for making a pendant or any kind of necklace, therefore only a pair of earrings and a bracelet was made. They are unbelievably ethereal due to rainbow fuorite gemstones.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...