2015. 07. 14.

Piros Arany Szett / Red Gold Set

Az első alkotásaim a Gyöngyfűzés "Ki mit tud"-ra. Kovács Éva Coccolo medálja volt az egyik ihletet keltő darab. A minta kicsinyített változatát használtam fel fülbevaló, illetve gyűrű készítésére. 
My first pieces of jewellery to the Gyöngyfűzés "Ki mit tud" (Beadweavers' Show an' Tell). Kovács Éva's (EWA) Coccolo pendant was one of the pieces that we could use as a means of inspiration. I prepared a miniaturised version of it for a ring and a pair of earrings.
A medál az eredeti Coccolo minta alapján készült (köszönet Ewa), csak a középen lévő piramis gyöngyök helyére tigrisszem ásványgyöngyöket fűztem.
The pendant is after the original Coccolo pattern. The only difference being the tiger-eye stone beads in the middle woven instead of the pyramid beads that the pattern calls for. 

A karkötő Isabella Lam mintája alapján készült. Ez is adott volt. Nagyon ügyelni kell, hogy kellően szorosan fűzzük és ha lehet, Fireline fűzőzsinórt használjunk. Ugyanazokat a színeket használtam, mint a fülbevaló, a gyűrű és a medál esetében, hogy lehessen szettben hordani őket.
The bracelet was made by Isabella Lam's pattern. It was also among the samples given. It was very important to keep the right tension and if possible use Fireline. I used the same colours as for the pendant, earrings and ring in order to make a set.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...